Vad söker ukrainska brudar på internationella dejtingsajter

Många svenska ungkarlar tycker att ukrainska tjejer vänder sig till dejtingsajter bara av vinstintressen. De alla lär drömma om att lämna sitt hemland och bo i ett land, som har ett mer gynnsamt ekonomiskt och socialt klimat.

Nå ja, det är svårt att tvista om det här argumentet. Varje normal kvinna, såsom förresten varje man, strävar efter att förbättra sitt liv, förse sina barn med goda levnadsvillkor, ge dem en värdig utbildning osv. Av detta bör man dock inte dra slutsatsen att alla ukrainska tjejer registrerar sig på dejtingsajter i detta syfte och ”parasiterar” på de män, som trott på deras uppriktighet. Det stämmer inte!

Låt oss försöka förstå varför ukrainska tjejer registrerar sig på internationella dejtingsajter:

 1. Demografisk situation. I Ukraina finns följande könsfördelning: 1000 män per 1160 kvinnor. Vid första anblicken är skillnaden inte kritisk. Men om en tjej vill först utbilda sig och sedan förverkliga sina yrkesambitioner, förstår hon vid 25 års ålder att alla värdiga män redan har familj.

  Fler Artiklar:

  Äktenskap med en ukrainsk tjej: säregenheter i början av er samlevnad

  Var kan man bli bekant med ukrainska brudar – välj en äktenskapsbyrå på webben

  Onlinebekantskap med ukrainska brudar och ert påföljande möte i offlineläget

  Vad gäller ålderssnittet har vi en ännu mer bedrövlig situation här. Ukrainska män utsätter sig mycket för dåliga vanor. De har inte vant sig vid att hålla formen vilket leder till en hög dödlighetsnivå bland män i äktenskapsåldern. Anledningarna till att den överväldigande delen av den manskliga befolklingen i det här landet behandlar sig själv på ett sådant sätt är en låg levnadsnivå, dåliga medicinska tjänster osv. Men nu handlar det om en annan sak. Till följd av detta har en tiondedel av alla ukrainska kvinnor ingen möjlighet att bilda en normal familj. De är tvungna att vända sig till äktenskapsbyråer på webben på jakt efter lycka i sitt privatliv. Förresten väljs ett boendeland gemensamt. Vissa män flyttar gärna till Ukraina.
 2. Låt oss prata om män igen. Saken är den att slaviska män inser mycket väl att det finns betydligt mer kvinnor i Ukraina.
  De har ingen lust att uppvakta och ta hand om kvinnor. Däremot är de säkra på att det är damer som ska pyssla om och ställa sig in hos dem.
  En vanlig ukrainsk familjs standardliv ser ut på följande sätt: kvinnan arbetar, sköter hemmet, tar hand om barnen och ägnar sin make uppmärksamhet.
  ukrainska brudar sex I Sverige ser vi en annan situation: mannen försörjer sin familj och kvinnan kan arbeta eller ta hand om hemmet och barnen. Därvid skäms mannen inte för att hjälpa sin fru med hushållsarbete efter sin förmåga och visar aktning för hennes ansträngningar.
 3. Drömmar om ett bättre liv. Vad är ett välbergat liv enligt en vanlig ukrainsk tjej? Det innebär möjligheten att bo ifrån sina föräldrar, ha en bil, äta högkvalitativa livsmedel, ge sina barn en god utbildning och ha en medicinsk försäkring.
  Vi kan dra följande slutsats: ukrainska kvinnor förtjänar inga anklagelser om deras överflödiga krämaraktighet och kalla själviskhet. Naturligtvis finns också kvinnor bland dem, som är på jakt efter ett vackert liv och överdåd, men de tillhör minoriteten. De övriga tjejerna söker de män som inte är rika utan förnuftiga samt kan ta hand om sin familj, göra sin insats i den och inta sin förutbestämda rolle som familjeöverhuvud.
 4. Tidigare Artiklar | Nästa Artiklar