Du har tagit med sig din ukrainska brud till Sverige. Vad ska du förbereda dig för?

brideforsexy

Om dina drömmar om familjelycka omfattar närvaro av en vacker, omtänksam och huslig kvinna, som älskar barn, är hon naturligtvis en ukrainsk fru.

Ukrainska kvinnor är uppfinningsrika och kloka, trogna och tålmodiga. Idag är det inget problem att bli bekant med en ukrainsk brud tack vare det globala nätets möjligheter. Ni kommer att ha inga svårigheter både med äktenskapsregistrering och din ukrainska frus flytt till Sverige.

Men det skulle inte skada om du visste några säregenheter i ukrainska kvinnors beteende. Onlinekommunikationen är ju en sak, men er första personliga möte och i synnerhet början av er samlevnad – en annan. På grund av vissa beteendebrister hos henne kan du få intrycket att du tagit fel eller fattat ett hastigt beslut. Men skynd dig inte att dra slutsatser – försök se saken från en annan synvinkel.

Om du framsynt hade visat intresse för den ukrainska mentaliteten innan du började söka en brud från Ukraina via dejtingsajter, ska du inte bli förvånad över att den vackra tjejen, som du umgåtts med så mycket, verkar lite grov och ibland även ouppfostrad vid ert personliga möte.

När du samlar information om livet i Ukraina, ska du ta hänsyn till det faktum att det slaviska samhällets beteendenormer skiljer sig väsentligt från den västeuropeiska beteendemodellen. Etiketbrotten tycks praktiskt taget vara en norm där. Ukrainska tjejer som fått en god uppfostran har det svårt att upprätthålla sitt goda rykte under sådana villkor såsom det är omöjligt att inte bli våt efter att ha hamnat i ösregn.Andra artiklar:

Hur kan man hitta en dejtingbyrå på webben för att inleda ett seriöst förhållande med en ukrainsk tjej

Vad slags män söker ukrainska kvinnor på internationella dejtingsajter?

Hur kan man bli bekant med en ukrainsk tjej på webben: grundläggande hemligheter

Äktenskap med en ukrainsk tjej: säregenheter i början av er samlevnad

Hur kan en svensk man bli bekant med ukrainska tjejer

När du märker att din utvalda uppför sig inte enligt normerna som är vanliga i ditt samhälle, ska du i mild form peka på misstagen hon gjort. Tro oss, den ukrainska kvinnan är mycket uppfinningsrik och snappar upp allt. Hon kommer att förstå snabbt, vilken beteendelinje hon ska hålla sig till, och komma ihåg allt, som hon vet om den svenska kulturen. De bristande uppgifterna kan hon få veta från dig eller söka på nätet. Inom kort kommer du att bli förbluffad över hur mycket hon själv och hennes uppförande förvandlats.

Alltså, bli inte förvånad över att din ukrainska kvinna:

• Ler sällan. Om du vill förstå varför, är det tillräckligt med att titta på människor som bor i din utvaldas hemort. I Ukrainas vissa städer är det ovanligt att människor ler mot varandra. Här kan man betrakta ett välvilligt leende på ditt ansikte som ett hån. Det är ett problem.

girlukrainenet

• Använder sällan ordet ”ursäkta”.

•Återigen orsakas det av det faktum att det är ovanligt att be om ursäkt i vissa ukrainska städer, eftersom de flesta människor tycker att det inte är de som vållar andra personer besvär utan tvärtom.

• Hälsar på nästan ingen. Där är samtal med okända människor ganska ovanliga. Sanningen att säga hälsar människor på varandra idag i affärer, banker och andra organisationer och offentliga ställen i Ukrainas stora städer, men i provinsen är allt sig likt.

• Har en konstig humorkänsla. De flesta ukrainare skämtar med allvarligt ansikte. Det är tillräckligt med att förklara för din tjej att hon själv ska skratta om hon vill göra sina samtalspartner glada.

ndate

• Är ofta missnöjd med livet. I Sverige är de flesta människor glada och nöjda med livet. Naturligtvis kan alla ha svårigheter, men det är ovanligt i ditt land att ”hälla ut” sina problem på omgivningen. Men för vissa ukrainare är ständiga klagomål över livet på modet. Du kan dela med dig av din inställning till den här nyansen med din brud. Så småningom kommer hennes livsåskådning att ändras i rätt riktning.

Sådana beteendegenheter är inte typiska för alla ukrainska tjejer, men vi har förmodat att vi ska berätta för dig om dem.

Tidigare Artiklar | Nästa Artiklar