Vad ska män skriva på en dejtingsajt för bekantskap med ukrainska tjejer

män skriva Det krävs vissa förberedelser för att bli bekant med en ukrainsk tjej på en dejtingsajt. Till exempel, ska du upprätta en ungefärlig plan om vilka ämnen du kommer att diskutera med din nya bekant. Därtill har dina första meddelanden särskild betydelse. Alltså, vad ska du prata om med din potentiella ukrainska brud?

Till att börja med ska du lära dig följande huvudregel: du är bara du och ingen annan. Svenska män, som vill bli bekanta eller även gifta sig med en ukrainsk kvinna, frestas ofta av att förväxla sina önskningar med verkligheten, dvs. tillskriver de sig vissa egenskaper, som inte är typiska för deras personligheter. Du bör inte göra det. Ditt mål är att vara dig själv. Låt din samtalspartner lära känna just dig, men inte en fantastisk superman, som du inte är.

I dina meddelanden kan du också ta upp följande ämnen:

• Era intressen. Berätta för henne om dina preferenser (filmer, böcker, idrott, musik osv.) och fråga vad som intresserar henne.

• Familj. Familjefrågan ska absolut inkluderas på listan över ämnen för dina meddelanden. Utväxla information om era föräldrar, bröder, systrar och andra släktingar. Det ska bli intressant för henne att få veta vad som väntar henne om ni beslutar er att ingå äktenskap. Hur kommer hon att känna sig i frurollen? Vad förväntar sig din familj av henne?

• Resor. Det här ämnet är lika intressant. Om du lyckats besöka jordklotets olika platser, dela av sig med dina intryck om de här länderna och städerna; historier, som hänt dig i dina utflykter osv. Lyssna färdigt på hennes historier också.

Fler Artiklar:

Vad söker ukrainska brudar på internationella dejtingsajter

Hur kan man bli bekant med en ukrainsk tjej för ett seriöst förhållande

Hur kan man bli bekant med en ukrainsk tjej på webben utan att bli offer för bedrägeri

• Livsmål. Din potentiella ukrainska brud skulle vilja veta om dina andra utsikter förutom ditt önskemål att gifta dig. Hon kommer att undra om du kan försörja er familj i framtiden, om hon behöver jobba efter att ha gift sig med dig eller bara sköta hemmet och barnen. Vilket liv ur finansiell synvinkel väntar henne, om hon beslutar sig för att flytta till Sverige?

Naturligtvis är det betydligt svårare för män att vara originella vid bekantskap med en kvinna. Alla utvägar har ju redan provats och vissa alternativ kan verka banala.

Vi kommer inte att återigen framlägga olika ”fynd”, som föreslås av mänsklighetens starka hälft i deras kommentarer på internationella dejtingsajter. Saken är den att varje alternativ kan vara till nytta vid bekantskap med en tjej, men bli en orsak till avprenumeration från dina meddelanden för en annan.

Det finns bara en välprövad metod, som fortfarande är aktuell: använd din humorkänsla.

varagirl

Naturligtvis är oändliga skämt och kvickheter otillbörliga vid umgänget med en tjej på webben, men doserade skämt över ett ”rätt” ämne kan skapa verkliga mirakel.

Om vi vänder oss till praktiken, blir det klart att det är ganska svårt att skämta i onlinemeddelanden.

Din samtalspartner ser inte din mimik, ditt ögonsuttryck och till slut ditt leende. Om du beslutat dig att skämta med någon passande anledning, gör till en regel att piffa upp ditt meddelande med lämpliga smileys så att din nya kvinnliga bekant förstår att det har varit ett skämt. Ha ett trevligt umgänge!

Tidigare artiklar | Nästa artiklar