Hemligheten för onlinebekantskap: vilka meddelanden svarar ukrainska tjejer på

I samarbete med våra kolleger har vi utfört undersökning av 100 000 första brev, som svenska män skickat till ukrainska kvinnor. Under undersökningen har vi upptäckt en rad följdriktigheter:

 • Nätetikett. Det är jätteviktigt att iaktta nätetikett. Det är klart att du är medborgare i Sverige och ingen kommer att ställa allvarliga krav på din grammatik. Men genom att vara taktfull och finkänslig i tilltall till en obekant ukrainsk tjej ökar du dina chanser för att få ett svar från henne med 30%.
 • Sexuell attraktion. Det är ingen hemlighet att representanter för mänsklighetens starka hälft ”älskar med ögonen”. Förutom fotona som tjejerna publicerar i sina profiler, finns också en fototävling på vår sajt, där ukrainska kvinnor deltar i bikini, som utnyttjar en stor popularitet bland män. Om du fick se den okändas behag och värderade dem efter förtjänst, när du ögnade igenom hennes profil, bör du inte ge henne uppriktiga komplimanger av sexuell karaktär i ditt första meddelande. Lägg dem undan tills senare. Efter att ha lärt känna henne bättre, kommer du att förstå, när det är dags att uttrycka din beundran för hennes attraktiva utseende. Annars finns det en risk för avbrott i dialogen, som inte ens har startats.
 • Fler Artiklar:

  Onlinebekantskap med ukrainska kvinnor: typiska manliga fel

  Bekantskap med ukrainska brudar: vad ska du göra om du gillat en kvinna med ett barn

 • Viktigheten av den första hälsningen. Språkbarriären skulle inte vara ett hinder för bekantskap med en ukrainsk kvinna. Skriv inte schablonartade texter, såsom: ”Hej! Hur är läget?”, så att ditt meddelande inte skulle ignoreras. I så fall kommer du antagligen att aldrig få veta det här. Gör dig besväret att rota i ordböcker och hitta en mer originell hälsning. Om du har det svårt att göra det här på egen hand, kan du utnyttja översättartjänsterna på vår sajt eller be någon annan om hjälp.
 • Överföring av kommunikation till personlig nivå. Vi rekommenderar enträget er att inte föreslå en ukrainsk tjej, som registrerats på vår dejtingbyrå för onlinebekantskap, att börja umgås via telefon eller andra tjänster. Naturligtvis kommer ni vid ett visst skede att ömsesidigt vilja påbörja personlig kommunikation, men försök inte göra det här i dina första meddelanden.
  Annars kan en ukrainsk tjej förmoda att du vill lura henne eller göra henne ett oanständigt förslag.
 • Din samtalspartners intressen. Från första dagen av er onlinekommunikation prata med din samtalspartner om hennes intressen. Visa att du intresserat dig för henne inte bara på grund av hennes attraktiva utseende utan också hennes inrevärld och livsåsikter. Tro oss, ukrainska tjejer uppskattar det.
 • Var inte för blyg för att be om ursäkt. Man kan hitta många olika uppgifter om ukrainska kvinnor på nätet, däribland föga smickrande omdömen. Kanske du själv har haft en negativ erfarenhet av umgänget med ukrainska damer. Men det finns ju inga identiska människor i världen och de flesta ukrainska tjejer är inte förtjusta över överlägsna och alltför säkra beundrare.
  onlinebekantskap Med hjälp av den här enkla och taktfulla frasen ”Jag ber om ursäkt...” i början av ditt meddelande, kommer du att i förväg vinna den sköna okändas gunst. Alltså ökar dina chanser för att få ett svarsbrev med 25%.
 • Religion. På det stora hela spelar religionspreferenser ingen större roll, när du blir bekant med ukrainska tjejer. Dessutom kan svenska män, även om de är muslimer, gifta sig med kristna kvinnor. Men du bör inte ta upp religionsfrågan i förtid. Hur underligt det än kan verka utöver omnämnandet av den här frågan ett negativt inflytande på er vidare bekantskap.

Alla ovannämnda rekommendationer har ytterst allmän karaktär. Du bestämmer själv om du ska följa dem eller inte.

Tidigare Artiklar | Nästa Artiklar