När är det dags att flytta din onlinebekantskap med en ukrainsk tjej till offlineläget

Du har blivit bekant med din idealtjej från Ukraina via vår onlinebyrå. Du bor i Sverige, men hon bor i Ukraina. Du umgås gärna med henne och ser fram emot telefonsamtal från din älskling. Ni båda är lyckliga och drömmer om att gifta er med varandra!

Ok. Det låter romantiskt, men hur länge sådana relationer kan utstå tidens prövningar? Den här frågan förtjänar uppmärksamhet, eftersom många förälskade par har skilts före äktenskapet, eftersom de inte tagit hänsyn till tidens gång.

Erfarenheten av vår internationella dejtingbyrå visar att när man dröjer med ett ömsesidigt beslut om äktenskaps ingående, skiljs paren i 50% av alla fall.

Döm själva. I genomsnitt sker det första mötet 3-9 månader efter den första dagen av onlinebekantskap. Vid den här tiden har ni redan umgåtts ganska mycket via meddelanden, videochatter och telefon.

Här är ert första möte! Du känner ju så mycket oro och förväntningar, så mycket romantik och glädje på grund av möjligheten att titta i din älsklings ögon inte genom blinkande bildskärm utan i verkligheten!

Ni har redan förstått att ni gillar varandra. Du tror snarast att hon är just den här förtjusande, sensuella och omtänksamma ukrainska tjejen, som du drömt om!

Kanske ni träffas på din utvaldas ”sida” eller i ditt hemland. Eller ni har kanske kommit överens om att bege er till en romantisk resa tillsammans och förväntar sig oförglömliga moment i måleriska ställen.

Fler Artiklar:

Hur kan man hitta en dejtingbyrå på webben för att inleda ett seriöst förhållande med en ukrainsk tjej

Vad slags män söker ukrainska kvinnor på internationella dejtingsajter?

Hur kan man bli bekant med en ukrainsk tjej på webben: grundläggande hemligheter

Ni njuter av varandras sällskap, ni vill förena era älskande hjärtan, bilda familj och uppfostra era barn i kärlek. Men det är dags att skiljas och göra en konstpaus.

Ni båda behöver grundligt överväga de upplevda stunderna, förnimmelserna från ert intima umgänge och er beredskap att ingå äktenskap. Just i det här skedet kan stötestenar uppstå, som ibland kan utvecklas till en klippa. Vad ska ni göra för att inte hamna i dess olika sidor?

Låt oss vända blicken bakåt i tiden. När du har beslutat att bli bekant med en ukrainsk tjej på webben för att inleda ett seriöst förhållande, är det bättre om du förstår tydligt att ni bor i olika länder och kommer snarast inte att se varandra varje veckoslut samt att ett långt avsked kan inge din partner och dig tvivel.

I ett visst skede av onlinekommunikationen uppstår behovet av att se varandra i offlineläget. Det är den bästa stunden för att förstå din utvaldas motivation. Är hon redo för ett seriöst förhållande eller har ni bara intresserat er lite för varandra? Om det är bara en ömsesidig flört, kan du gärna njuta av ert umgänge. Men om ni båda känner en obetvinglig dragning till varandra och ser att era relationer ska avslutas med äktenskap, straffa inte dig själv och henne med att leva ifrån varandra.

med en ukrainsk

Om du har vänt dig till vår dejtingbyrå för onlinebekantskap, eftersom du vill gifta dig med en ukrainsk tjej, betyder det att du är redo att ingå äktenskap. Även om du i det här skedet har vissa svårigheter, däribland ekonomiska, som är jätteviktiga för män, dröj inte med ditt förslag om äktenskap och dess förverkligande.

De flesta ukrainska kvinnor skräms inte med tillfälliga ekonomiska problem, om de ser din potential. Därtill är de redo för att hjälpa dig att lösa de här problemen.

Om du intar en avvaktande hållning, finns det en risk för att tjejen kan tänka att hon har förkastats. Ukrainska kvinnor aldrig förlåter dig för det här.

Du har dock tid att fundera under 6-12 månader från den dag då ni först träffades förutsatt att ni kommer att periodvis se varandra och regelbundet umgås.

Tidigare Artiklar | Nästa Artiklar