Onlinebekantskap med ukrainska brudar och ert påföljande möte i offlineläget

Bekantskap och umgänge med ukrainska tjejer via vår onlinebyrå leder förr eller senare till nästa etapp – ert offlinemöte. Hur ska du förbereda dig till personlig bekantskap?

För din del skulle det inte vara bra att insistera på att er första träff skulle ske just i Sverige. Idealet är att er första möte arrangeras på ”neutralt territorium” i form av en gemensam resa till tredje land. Erkänn att det är lättare att brevväxla och prata med en okänd tjej via videochatter eller telefon än att prata med henne utan brådska, när du tittar varandra i ögonen. En oundviklig emotionell spänning vid ert möte kan förstöra det första intrycket och skapa kommunikationsbarriärer.

Det är mycket bättre om er offlinebekantskap berikas med nya upptäckter, till exempel en gemensam rundtur, besök till restauranger och kafeer, där ni kan värdera det lokala köket etc.

Dessutom kommer ni att vara på samma position – ni båda blir gäster. Samtalsämnen kommer att uppstå av sig själva och du kan under sakens gång bättre förstå din nya kvinnliga bekanta från Ukraina samt hitta bekräftelse på sakerna, som du tyckt om i henne vid er bekantskap och onlinekommunikation.

Kom ihåg följande vid ditt första möte med en ukrainsk tjej:

 • Det är bättre om var och en själv löser frågan om resebetalning. Om ni förstår att tjejen för närvarande har finansiella problem, kan du vänligt erbjuda henne din hjälp. Om finansfrågan inte ens uppstår, ta inte upp den – ni båda vill ju träffas och har för tillfället fria relationer. Insistera inte på att du själv täcker alla kostnader. En ukrainsk kvinna kan betrakta din hjärtliga ingivelse som önskan att sätta henne på beroendeställning, vilket inte är bra.
 • Din starka sida är höviskhet. De flesta slaviska män vet inte eller har glömt vad en hövisk inställning till damer innebär. Den här egenskapen uppskattas ju högt av tjejer.
 • Fler Artiklar:

  Varför gifter sig svenska män allt oftare med ukrainska tjejer

  Vad ska män skriva på en dejtingsajt för bekantskap med ukrainska tjejer

  Vilka ukrainska tjejer föredrar att bli bekanta på webben för att inleda ett seriöst förhållande

 • Alla tjejer gillar gåvor, men du bör inte skänka din nya kvinnliga bekanta för mycket gåvor vid ert fösta möte. En ukrainsk tjej kan förmoda att du har beslutat att göra intryck på henne just på det här sättet, eftersom du bara har ingenting annat att erbjuda henne. Naturligtvis kan du vinna en ukrainsk dams gunst med hjälp av ett par odyra souvenirer, blommor, chokladfinesser och andra kvinnliga ”svagheter”, men var inte alltför nitisk.

Om ni av någon anledning kommer överens om att träffas i Ukraina, skulle det inte skada om du förberedde dig till resan och fick veta om kontaktuppgifterna till svenska ambassader i det här landet.

Det är bäst att du köper en öppen returbiljet. Vi hoppas att ditt möte med en ukrainsk brud gläder dig, men det är ändå värt att gardera dig mot eventuella besvikelser.

Om du beslutar att arrangera ert första möte i ditt hemland, försök ordna allting på ett sådant sätt att hon skulle känna sig som en önskad gäst ”hemma” hos dig:

 • Se till att stället där din nya kvinnliga bekant tänker stanna är mysigt och komfortabelt samt ligger i en bra stadsdel.
 • brudasexfree
 • Tänk igenom ett kulturprogram.
 • Om du avser att presentera din ukrainska brud för dina vänner eller även släktingar, skulle det inte vara överraskande för henne. Du ska försäkra dig om hennes samtycke i förväg. Dessutom glöm inte att ha ett förberedande samtal med dina anhöriga och vänner. Berätta för dem om henne. Om hon har ett barn, ska du absolut förtälja om det.
 • Fatta beslut gemensamt.

Ert första offlinemöte är ett viktigt steg. Låt tjejen vara sig själv, ge henne möjlighet att känna sig obesvärad samt avspänd och du ser en ukrainsk kvinna i sin fulla prakt.

Tidigare Artiklar | Nästa Artiklar