Hur kan man bli bekant med en ukrainsk tjej på webben utan att bli offer för bedrägeri

Det finns ju inte många sätt att bli bekant med en ukrainsk brud. I stort sett sker det via internationella dejtingsajter och äktenskapsbyråer. Vissa människor hittar sitt öde ganska snabbt, men andra kan fortsätta sökningen av sitt ideal i flera år. Det viktigaste är att inte fastna i scammers nät. Efter en sådan obehaglig erfarenhet avstår vissa män för gott från iden om onlinebekantskap, men andra fortsätter gå samma väg, men gör det här mer försiktigt.

Hur kan man urskilja en kvinnlig scammer? Vad ska du göra och inte göra för att inte hamna i nätbedragares händer? Svaret är att följa flera enkla regler, när du blir bekant och umgås med tjejer på webben:

 1. Scammers klassiska ”lockbete” på dejtingsajter är en bild på en blond kvinna med blå ögon – innehavare av det typiska slaviska utseendet, som så starkt attraherar svenska män. I hennes profil anges det att hon är en allvarlig dam, som inte intresserar sig för underhållning.
  Hon drömmer om ett seriöst förhållande och är redo för att bilda familj. Hon berättar kanske en historia om ett olyckligt och barnlöst äktenskap, som har blivit orsaken till hennes slutgiltiga besvikelse över slaviska män och gett henne en knuff för att söka sin lycka i Sverige.
  Förresten gömmer sig oftast män bakom sådana bilder på vackra tjejer.
 2. Hon kommer att tacka nej till ditt förslag om att umgås via en videochatt eller Skype, eftersom hon för närvarande har ingen dator hemma. Hon kommer också inte att kunna prata med dig i mobilen, eftersom hon inte har den heller (den har stulits, tappats eller brutits), men har för tillfället inga finansiella möjligheter för att köpa en ny telefon. Tjejens ovilja att umgås med dig i verkligheten ska väcka misstanke hos dig.

  Fler Artiklar:

  Hur kan man hitta en dejtingbyrå på webben för att inleda ett seriöst förhållande med en ukrainsk tjej

  Vad slags män söker ukrainska kvinnor på internationella dejtingsajter?

  Hur kan man bli bekant med en ukrainsk tjej på webben: grundläggande hemligheter

  Vissa användare går med på att prata med dig i telefonen genom att anställa i detta syfte en tjej med en behaglig röst. Men hon kommer att förklara att det här telefonnumret tillhör någon annan, till exempel hennes granne, och du bör inte ringa till det här numret för att inte vålla andra människor besvär.
 3. Som regel innehåller de första flera meddelanden vanliga frågor och svar. En scammer behöver skapa intrycket att ni redan känner varandra. Era smaker, preferenser och önskningar kommer att perfekt sammanfalla. Det här skedet kommer att vara misstänksamt kort. Alldeles snart kommer hon att säga beundrande till dig att du är hennes idealman. Inte nog med det. Flera brev till och hon blir slutgiltigt kär i dig och längtar efter ert möte.
 4. Vidare kan handlingen fortsätta på olika sätt, men meningen med hela uppsättningen är pengar. Till exempel har ni kommit överens om en träff. Du väntar på din ukrainska brud, men vad tusan! Just för tillfället är hon i penningknippa (hon har avskedats, fått ingen lön, någon har stulut hennes pengar osv.). Hon säger att om du bara går med på att låna ut lite respengar till henne, kommer hon att strax rusa bort för att kramma dig. Det är det enklaste exemplet. I själva verket ordnar erfarna scammers allt på ett sådant sätt att deras offer ofta erbjuder sin hjälp själva.

Härav följer viktiga slutsatser:

 • Var uppmärksam med särskilt initiativrika tjejer, som har ett fotomodellutseende, när du umgås med dem på dejtingsajter.
 • bekant med en ukrainsk
 • Använd Skype för att kontrollera om den här damen är verklig. Om hon har ingen dator hemma, kan hon ju umgås med dig på en nätkafe, som för närvarande finns i Ukrainas alla städer.
 • Om bara efter flera brev, uppger tjejen att du är hennes idealman, försök inte bedra dig på henne hur behagligt det än kan vara.
 • Under inga omständigheter gå med på att överföra henne pengar. Hon kan ju hitta på massor av förevändningar.
 • Ge inte henne din adress och särskilt kopior av dina dokument. Gå inte med på att översända paket eller uppfylla den okändas andra önskemål som verkar oförargliga vid första anblicken.

Tidigare Artiklar | Nästa Artiklar