Onlinebekantskap med ukrainska kvinnor: typiska manliga fel

typiska-manlig Ditt beslut om att registrera dig på vår dejtingsajt innebär att du är redo för ett seriöst förhållande och föredrar just ukrainska tjejer. Då låt oss bedöma typiska fel av de män, som önskar samma sak, men anstränger sig inte tillräckligt för att nå sitt mål.

Alltså, vad ska du inte göra?:

• Du ska inte förhålla sig nonchalant till din profil. Under inga omständigheter publicera lågkvalitativa bilder.

• Meddelandeväxling. Det är fint om du och din nya ukrainska bekant kan engelska. Men vad händer om ni gör det inte? Naturligtvis bor ni i olika länder och om ni beslutat er för att hitta varandra på ett sådant sätt ska ni bli haj på varandras modersmål: hon ska skärpa svenska och du – ukrainska. Men tänk om dina språkkunskaper närmar sig nollan?

Om du inte alls kan ukrainska/ryska är det bäst att du i början vänder dig till en översättare. En ukrainsk tjej ska förstå innehållet av dina meddelanden. Inte alla kvinnor är redo för att sätta sig in i ”gåtfulla uttryck” av vanliga översättarprogram på webben.

Om du är i ett valskede och umgås med flera ukrainska damer samtidigt, skicka inte de samma meddelanden genom att bara ändra namn på tjejer. En sådan inställning är helt och hållet oriktig. Alla dina samtalspartner har en unik personlighet och individualitet. Om du vill förlora möjligheten att lära känna dem, nå ja, skicka kopior.

• Hoppas inte för mycket på att din sköna ukrainska dam kommer omedelbart att svara på ditt rop. En dejtingsajt är ingen mirakelfabrik utan bara ett verktyg, som gör vägen till ditt mål lättare.

• Om du tror att det har gått tillräckligt lång tid, men du har inget svar än, ska du inte anklaga sajten för det här. Det är välkänt att ingenting i livet händer snabbt. Om det vore annorlunda, skulle vi kanske ha levt i en annan, idealisk värld.

Fler artiklar

Vilka ukrainska tjejer föredrar att bli bekanta på webben för att inleda ett seriöst förhållande

Vad ska män skriva på en dejtingsajt för bekantskap med ukrainska tjejer

Hur kan man bli bekant med en ukrainsk tjej på webben utan att bli offer för bedrägeri

Titta noga på dig själv, analysera dina uppgifter, som du publicerat på sajten. Kanske behöver de uppdateras? Du kan också försöka skriva till ukrainska tjejer själv. De gillar ju modiga män.

• En annan faktor. Du är turgubbe, eftersom du hittat en ukrainsk brud som enligt din uppfattning blir en idealfru för dig. Umgås inte alltför länge på webben. Det kan hända att ni slutar intressera varandra. Slutsatsen är att du ska agera och börja umgås med henne i verkligheten.

• Oron för ditt rykte. Vissa män, som är alltför känsliga, oroar sig för att allmänheten (deras vänner eller släktingar) får veta om deras närvaro på en internationell dejtingsajt.

Det sker bara en gång per 1000 fall. Om det här argumentet inte lugnat dig, avstå då från att publicera alltför intim information om dig själv och berätta för dina anhöriga att du beslutat att pröva lyckan på ett sådant sätt. Vi är säkra på att de förstår dig.

• Godtrogenhet. Trots att vi garanterar att bara seriösa kvinnor registrerar sig på vår sajt, kan vi inte garantera att ditt rop inte attraherar ännu en tjej, som lever livets glada dagar genom att sitta på sitt tråkiga kontor (vi kan inte läsa andras tankar).

med ukrainska kvinnor

Det handlar naturligtvis inte om scammers. Det är lätt att urskilja dessa. De kommer att besöka sajten ungefär samma tid och kommer under inga omständigheter att gå med på att träffas med dig offline.

Ignorera inte de här rekommendationerna och sök tveklöst din ukrainska tjej på vår dejtingsajt!

Tidigare Artiklar | Nästa Artiklar